Inloggen Digitaal Dossier

Voordelen

Wat zijn voor jou de voordelen van huren in Amadeiro?

Waardevol contact met medebewoners

Bij Amadeiro Urban Living hoort een online platform waarbij je als nieuwe bewoner gemakkelijk en snel kunt communiceren met zowel je buren als de propertymanager. Bijvoorbeeld om goede ideeën en spullen met elkaar te delen, sociale activiteiten te organiseren om elkaar beter te leren kennen en om vragen te stellen m.b.t. het onderhoud van het gebouw. Met als doel? Het woongenot vergroten! Alleen bewoners van Amadeiro en de beheerder krijgen toegang tot de app waardoor het een veilige online omgeving is waarin je enkel met gescreende buren communiceert. De app is zo ingericht, dat je goed op de hoogte kunt blijven, maar je niet elk gesprek of ontwikkeling hoeft te volgen. Je bepaalt zelf van welke groepen je lid wordt en wanneer je wel of geen notificaties ontvangt. Daarnaast is er een speciale Community Coach die bereikbaar is via de app. Deze kan helpen met vragen over de app zelf, of bij ideeën of uitdagingen bij het leefbaar maken van Amadeiro.

Flexibele mobiliteit

In de stallingsgarage onder de gebouwen willen we straks een mobiele hub met elektrische deelauto’s faciliteren. Ideaal als je in hartje stad woont en niet dagelijks een auto nodig hebt. Huur je elektrische deelauto simpel en dichtbij. Start je rit met een voertuig dat je op dat moment nodig hebt, vanaf de hub in Amadeiro. Zo reis je flexibel, duurzaam en voordelig. Bekijk nu alvast hoe het werkt op: https://www.onzeauto.com/samenslimrijden/amadeiro

Duurzaam en veilige pakketbezorging

In Amadeiro wordt een MyPup Pick Up point gerealiseerd waar alle bewoners gebruik van kunnen maken. Pick Up Points zijn slimme, onbemande kluisjes in allerlei formaten in een speciale wand, waar vrijwel alle pakketten in passen en één vertrouwde koerier de pakketten in bij jouw appartementencomplex bezorgd. Bewoners worden direct op de hoogte gesteld en pikken het pakketje op wanneer het hen uitkomt. Slim & efficiënt en zo zorgen we samen voor een veilige en schone stad. Bewoners kunnen ook retourneren en verzenden via deze Pick Up Points. Hiermee is zo’n punt eigenlijk een onbemand postkantoor. MyPup is een service die door bewoners erg gewaardeerd wordt. Iedereen bestelt immers weleens een pakketje en dan is het prettig als dat slim, veilig, duurzaam en gebruiksvriendelijk bij je aankomt.

Huismeesterdiensten

Woon je in Amadeiro, dan kan je er vanuit gaan dat de woonomgeving er te allen tijde netjes bij staat. De aanwezigheid van onze huismeester zorgt daarvoor! Het pand en algemene ruimtes worden goed onderhouden en de huismeester kan eventueel (preventief) onderhoud, kleine reparaties en andere technische werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast is hij/zij een vast aanspreekpunt en een vertrouwd gezicht voor de bewoners. De huismeester is op vaste dagen en tijden aanwezig en is behalve fysiek ook telefonisch bereikbaar. Heel veilig & vertrouwd!

Energiezuinig en duurzaam

De appartementen in Amadeiro zijn volgens de laatste normen en richtlijnen gebouwd. Dat betekent dat jouw huurappartement heel duurzaam en energiezuinig is. En ook in comfort zal je verschil merken. Geen tocht, een altijd prettig binnenklimaat en fijne vloerverwarming. Het is belangrijk dat bewoners van Amadeiro ook duurzaam gebruik maken van de woning. Samen moeten we werken aan een duurzame samenleving en wereld. In het contract is daarom een duurzaamheidsparagraaf toegevoegd om de bewustwording omtrent het duurzaam gebruik maken van de woning te vergroten.