Inloggen Digitaal Dossier

Duurzame mobiliteit

Onder de gebouwen komt een stallingsgarage met 120 parkeerplaatsen, waarvan 77 parkeerplaatsen bestemd zijn voor bewoners van Amadeiro. Deze zijn inmiddels allemaal verhuurd waardoor er op dit moment geen nieuwe parkeerplaatsen kunnen worden toegewezen.

Er worden tevens 8 parkeerplaatsen voorzien voor het plaatsen van de elektrische deelauto’s die wij aanbieden. Meer hierover lees je op de pagina services of op https://www.onzeauto.com/samenslimrijden/amadeiro.
Hier kunt u als huurder slim gebruik van maken!

NB: Het parkeerbeleid van de Gemeente is erop gericht dat huurders in Amadeiro, die in bezit zijn van een auto, enkel kunnen parkeren in onze parkeergarage. De Gemeente zal geen parkeervergunning voor het parkeren op straat verstrekken aan bewoners van Amadeiro.
Onder de gebouwen komt een stallingsgarage met 120 parkeerplaatsen, waarvan 77 parkeerplaatsen bestemd zijn voor bewoners van Amadeiro. Deze zijn inmiddels allemaal verhuurd waardoor er op dit moment geen nieuwe parkeerplaatsen kunnen worden toegewezen. Er worden tevens 8 parkeerplaatsen voorzien voor het plaatsen van de elektrische deelauto’s die wij aanbieden. Meer hierover lees je op de pagina services of op https://www.onzeauto.com/samenslimrijden/amadeiro. Hier kunt u als huurder slim gebruik van maken! NB: Het parkeerbeleid van de Gemeente is erop gericht dat huurders in Amadeiro, die in bezit zijn van een auto, enkel kunnen parkeren in onze parkeergarage. De Gemeente zal geen parkeervergunning voor het parkeren op straat verstrekken aan bewoners van Amadeiro.